• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Първа Балканска Конференция по Персонализирана медицина 26 - 27.10.2017 г. Best Western Expo hotel, София, България

01/08/2017

  Уважаеми колега,
 
     От името на Организационния комитет и Българския Алианс за Прецизирана и Персонализирана Медицина – БАППМ, имам честта да Ви поканя на Първата Балканска Конференция по Персонализирана медицина на 26 и 27.10.2017 г. в София, България.
    Събитието ще бъде първо по рода си в Балканския регион, научно-практически форум за представяне на научни разработки и проекти, нови продукти, подходи, методики и концепции в областта на прецизираната и персонализирана медицина  - диагностика и терапия. Очакват се над 150 представители на институциите в здравеопазването: евродепутати, МЗ; Комисия по здравеопазване в НС; НЗОК; НСЦРЛП; НЦОЗА; ИАЛ и др., представители на съсловните организации – БЛС, БФС, представители на ръководствата на научни дружества и специалисти по патология, генетика, онкология, хематология, здравен мениджмънт и др.; представители на академичните ръководства на медицинските университети, медицински специалисти, лекари, фармацевти и студенти по медицина и фармация, с интереси в областта на персонализираната медицина, както и представители на фармацевтичната и диагностична индустрия.
     Институционалното партньорство на Европейския Алианс по Персонализирана Медицина и участието на неговия изпълнителен директор – г-н Денис Хорган, както и на представители на ръководните структури на сродните национални организации от Балканския регион, ще ни даде възможност да обсъдим и набележим конкретни стъпки и съвместни инициативи за ускореното развитие и интегрирането на прецизираната и персонализирана медицина в здравните системи на страните от региона.
    Организирана в навечерието на поемането на председателството на СЕ, Конференцията е израз на заявката на България за ключова роля в развитието и приложението на прецизирана и персонализирана медицина в Балканския регион.
   Надяваме се заедно с Вас да направим Първата Балканска Конференция по Персонализирана медицина истински вдъхновяваща среща, която не бива да се пропуска!
    Очакваме Ви на форума.
 
Поздрави,
Д-р Жасмина Коева-Балабанова
Председател на УС на БАППМ


       Регистрация за Конференцията можете да направите online през Регистрационната форма.
Актуалната Програма на събитието е разположена на сайта на БАППМ.
Информация за Конференцията, програмата и всички новини, можете да намерите на www.bappm.bg или на www.newevent.bg

Copyright © 2019. All Rights Reserved