• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

European TCI Network conference

До 19 февруари 2018 можете да заявите своето участие в Европейска TCI конференция, която ще се проведе в х-л Маринела в периода 20 – 22 Март 2018.

01/02/2018

Наближава крайният срок за регистрация за участие в Европейската конференция TCI "Превръщане на предизвикателствата във възможности", София 20-22 март 2018 г.

Европейската конференция TCI 2018 ще събере заедно клъстер мениджъри, политици в областта на икономическото развитие, лидери на общественото мнение, представители на европейски и световни академични среди, консултанти, представители на агенции за развитие, министерства, бизнесмени. Очаквани делегати: 300- 400 (80% от Европа).

Основана през 1998 г., TCI е неправителствена организация с глобален обхват, отворена за членове от всички континенти. TCI е водеща глобална мрежа от организации и практици с дълбоки познания в областта на клъстерите и конкурентоспособността, които си сътрудничат в уникален отворен, гъвкав и практически контекст, за да се развият практиките на конкурентоспособност, иновации и развитие на клъстери. Чрез своите дейности TCI достига до над 9 000 практикуващи от агенции за развитие, правителствени отдели, клъстерни организации, академични институции, фирми и различни организации в над 110 страни.

На база участието си в откритата процедура от TCI за избор на домакин на глобалната конференция през 2018 г., Консултантски Клъстер Веритас спечели доверите на борда на директорите на TCI Network и успя да насочи интереса им за организиране на европейска регионална конференция в България. Целта е да се представят възможностите на източна Европа и в частност Балканския регион и България. Прие се и основната тема, предложена в конкурса, а именно: " Превръщане на предизвикателствата във възможности ".

За домакин на TCI конференциите, може да кандидатства само активен член-организация. Консултантски Клъстер Веритас е активен член на TCI от 2015 г. и е единствен за България. Кандидатурата беше представена като алианс между Консултантски Клъстер Веритас, Асоциацията на Бизнес Клъстерите в България и Столична Община.

Повече информация и регистрация за събитието: http://www.tci-europe2018.com/    

Copyright © 2018. All Rights Reserved