• Phone: +359 2 494 94 84
  • Fax:: +359 2 494 94 89

ВИРТУАЛНИ И ХИБРИДНИ СЪБИТИЯ

Мащабът при организирането на изложения и многобройните елементи, които съставляват провеждането на всяко едно експо, налагат ползването на професионална агенция, която да изпълни всички планирани дейности и да е във възможност да предположи и реагира на потенциалните казуси.
Щом имате в бизнес плановете си събитие от такъв мащаб, значи много добре можете да оцените професионалния подход на
лицензирана агенция NEW EVENT. Свържете се с нас, за да започнем планирането на Вашето експо още от първата крачка. Ние ще бъдем до Вас и след приключването му, за да оценим заедно постигнатите цели.

Ние, от агенция
NEW EVENT, вярваме, че към всяко събитие, и съответно всяко експо, трябва да се подхожда строго индивидуално, като същевременно се ползва качествено и продуктивно ноу-хау. Нашият начин за работа е изпробван вече в няколко десетки събития и ни позволява да гарантираме на нашите клиенти винаги перфектен резултат. Той е нашият инструмент, с който изработваме едно експо от планирането на локацията, през визията за организацията на пространството като щандове, прецизната до съвършенство схема на изложбената площ, перфектното и безотказно оборудване, мултифункционалните подиуми и зали до мултимедийното покритие и перфектния кетъринг. Ние много добре разбираме, че едно експо не живее само в рамките на изложбената зала. То започва своя път в активна комуникационна дейност, в която също можем да бъдем стабилни партньори.

Освен на изпитано в редица събития ноу-хау, ние разчитаме и екип от отдадени специалисти, за които работата като ивент мениджъри е повече от професия. Те са готови да извървят с Вас дългия път по организирането на едно експо, да са на линия 24/7 и след това да обсъдят с вас изпълнението на поставените цели.

Copyright © 2021. All Rights Reserved