• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

СПЕЦИАЛНИ СЪБИТИЯ

Професионализмът е отличителна черта на екипа на агенция NEW EVENT и това се дължи на хора, изцяло отдадени на обща кауза – да създадат вашия неповторим ивент така, както си го представяте...или още по-добре.

Ние вярваме в задълбоченото проучване на всеки проект преди да преминем към неговото осъществяване.  Ивент  мениджърите споделят обща философия в работата – да отидат поне една крачка по-далеч от това, което сте очаквали. Точно затова сме си поставили за цел да презентираме концепции за бизнес събития или лични поводи, които да подпомогнат развитието на вашите брандове или да внесат вдъхновение в личен план. 

За нас специални събития, означава различни събития. Такива, които са от особена важност и голяма значимост. В организирането на всеки ивент от този тип се опитваме хармонично да съчетаем утвърдените фирмени ценности, изпитани практики и уникално ноу-хау с неизбежните предизвикателства, включени в замисъла на проекта.  

Нашата формула на успеха е семпла, разбираема от клиента и работи!

ПРОФЕСИОНАЛНИ ИВЕНТ МЕНИДЖЪРИ + ВСЕОТДАЙНОСТ И КРЕАТИВНОСТ = УСПЕШЕН ИВЕНТ

Независимо дали се нуждаете от конференция, представяне на нов продукт или тийм билдинг, нашите ивент мениджъри ще отговорят на всички очаквания. Всеки от тях е обучен и изпитан, за да може да предостави най-добрия индивидуален план за работа и оригинална концепция за вашия ивент.

Как създаваме мероприятия?

Обикновено процесът има няколко основни етапа, които следваме при управлението на събития:
•    Предварителен анализ
•    Цялостна концепция за ивент
•    Реализация на събитието
•    Контрол и мониторинг
•    Финализиране и отчет

Като лицензирана фирма за управление на мероприятия, в NEW EVENT стриктно се придържаме към ивент план по отношение на отговорностите ни в този процес. Основните стъпки са:

-    Договаряне и определяне на бюджет за събитието;
-    Брандиране и позициониране;
-    Визия и концепция;
-    Техническо обезпечаване;
-    Персонална подкрепа – посрещане и настаняване;
-    Регистрация и обратна връзка;
-    Цялостно съдействие преди и по време на мероприятието.

За нас няма ограничения във възможностите. В NEW EVENT имаме капацитета, знанията, уменията, но най-вече желанието да отговорим на изискванията ви за невероятен ивент и да го превърнем в реалност.

За конкретни запитвания може да ни откриете на посочените контакти.

Copyright © 2022. All Rights Reserved