• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Нашата мисия

КАКВО Е УПРАВЛЕНИЕ НА СЪБИТИЯ?

Управлението на събития е процес на анализиране, планиране, маркетинг, реализиране и оценяване на дадено събитие. Това е различен начин на представяне на продукт, услуга или идея. Ако дадено събитие се управлява ефективно и ефикасно, то може да се използва като един много мощен инструмент за промотиране на продукт или услуга.

НАШАТА МИСИЯ

Желанието да предоставим повече от очакванията на клиентите винаги е било наш основен приоритет. Нашата мисия е да предоставяме бизнес идеи, които подобряват и развиват дейностите и брандовете на нашите клиенти, постигнат бизнес целите си и вдъхновяват своите служители, партньори и клиенти.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

С екип от млади, креативни, динамични и всеотдайни професионалисти се стремим да достигаме нови граници в управлението на събития, независимо дали това е конференция, семинар, представяне на нов продукт, тиймбилдинг или друго събитие.
 

НАШИЯТ ОТГОВОР

Всеки наш клиент е преди всичко наш партньор. Нека използваме нашите уникални идеи и умения, за да се създадем заедно събитие, за което Вашите служители и клиенти ще говорят в продължение на години.

Copyright © 2023. All Rights Reserved