• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

ЛИЧНИ ПОВОДИ

Каквото и да кажем за този щастлив повод ще е малко. Мечта на много двойки, процесът по организиране на сватба може да бъде много дълъг и наситен с премеждия. Това е събитие, което по никакъкъв начин не трябва да бъде помрачено или натоварено с излишни отговорности и емоции.

Тук се появяваме ние с нашето предложение за съвместно сътрудничество. Ако досега не сте работили с агенция за организиране на ивенти, може би се чудите защо да ни изберете за организиране на сватба. За да ви улесним в решението сме предвидили последователност от стъпки, които следваме с клиенти при организиране на сватба и може да разчитате на висок професионализъм, цялостна организация и координация на вашия невероятен празник от най-добрите организатори на събития.

Какви са нашите принципи 

Основната идея при организиране на сватба е да запазим максимално спокойствието и комфорта на клиентите, за да може да се насладят до край на прекрасния повод. Като едно от най-важните и ключови събития в живота на всеки човек, при организиране на сватба са необходими месеци приготовления и избор между хиляди детайли, за да стане реалност мечтаната от младоженците сватба.

Специалистите, отговорни за организиране на сватба, ще ви преведат през целия процес, който се състои от няколко етапа:

•    Уточняване на основни детайли за организацията – избор на дата и място, брой гости, стил и оформление на мястото, настаняване, заведение и кетъринг;
•    Цялостна концепция за организиране на сватба – на закрито или открито, дневна или вечерна, с изнесен ритуал или не;
•    Избор на фотограф, видео оператор и дисководещ на събитието;
•    Запазване на часове за църква и ритуална зала;
•    Запазване на часове за фризьор, гримьор, музикални и танцови изпълнители;
•    Цялостна визия и декорация на залата, масите, ритуалите и съпътстващите дейности;
•    Други детайли според желанията на двойката за организиране на сватба.

Решавайки тези основни елементи, ние ще имаме точна представа за вашата визия и можем да пристъпим към организиране на сватба, която дълго ще помните вие и всички ваши гости.

Споделете ни как ще изглежда церемонията на мечтите ви. За вашата безоблачна сватба и след мечтаното „да“ – оставете се в ръцете на професионалистите. 

NEW EVENT – Мечтите стават реалност
 

Copyright © 2022. All Rights Reserved