• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

НАГРАДИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ

Компаниите, които се стремят да имат повече от добър имидж като работодатели, организират регулярно награди за служители. Служителите в една компания са нейният най-ценен ресурс и именно затова от изключително значение е едно такова събитие да бъде подготвено по перфектен начин.

В най-добрия случай се наема лицензирана агенция, която много добре осъзнава важността на събитието награди за служители. Ние, от NEW EVENT, разполагаме с богат опит в организирането на подобен тип събития и можем да усетим духа на вашата компания и да създадем събитие, което да се превърне в мощен мотивационен инструмент и да повиши имиджа ви като работодател. Свържете се с нас, за да създадем заедно събитие, което вашите колеги ще помнят и което ще ги вдъхновява за по-високи резултати, поне до следващите награди за служители.

За да можем да изпълним толкова самоуверено обещание при провеждане на награди за служители, ние разчитаме на професионализъм и много добре изградена структура на работа, която е изпитана през годините и десетките събития от най-различен калибър, които сме менажирали. При организирането на награди за служители следваме златните стъпки за организиране на събитие и поддържаме постоянен контакт с клиента за обратна връзка на всеки един етап. Изключително важно за събитието награди за служители е то да се усеща като вътрешноорганизирано събитие. Да носи вътрешния tone of voice на компанията.

В NEW EVENT изготвяме индивидуална концепция за всеки един наш клиент и всяко едно негово събитие, независимо дали е за награди за служители или работна среща. Планираме внимателно детайлите и извършваме пълен контрол на договорените процеси по време на ивента. След неговото провеждане сверяваме изпълнението на зададените цели и извършваме финансов отчет пред клиента. Само така можем да застанем зад всеки един наш проект и с чисто сърце да сме готови за всеки следващ ивент.

Copyright © 2022. All Rights Reserved