• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Политика за поверителност

 

Ние, НЮ ИВЕНТ ЕООД, съзнаваме важността за защита на личните данни на клиентите и партньорите, с които работим, като се стремим да поддържаме добри политики и практики, осигуряващи в максимална степен защитата на личните Ви данни, обработвани при организиране на събития или друг тип услуги, администрирани и предоставяни от фирмата.

Настоящата Политика за поверителност се основава на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО („Регламент (ЕС) 2016/679”).

НЮ ИВЕНТ ЕООД е търговското дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 203602665, което събира, обработва и съхранява Вашите лични данни при условията на тази Политика и приложимото законодателство на Европейския съюз и Република България.

НЮ ИВЕНТ ЕООД е администратор на лични данни по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и Закона за защита на личните данни.

НЮ ИВЕНТ ЕООД обработва разнообразна информация, необходима за включването ви в различни събития, която вие ни предоставяте доброволно чрез регистрация за участие в събитие, документи или чрез кореспонденция: имена, пол, националност, месторабота, адрес за кореспонденция, телефон, имейл, номер на банкова сметка или номер на кредитна карта. Ние обработваме тази информация само във връзка с подготвителни и логистични процеси по организиране на събития. Достъп до вашите лични данни имат служителите на НЮ ИВЕНТ ЕООД, които участват в организиране на събитието; други дружества или лица, които участват в организиране на събитието (хотели, превозвачи). Вашите данни може да бъдат прехвърлени извън България, когато гореописаните лица са разположени извън България. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани в НЮ ИВЕНТ ЕООД с цел осъществяване на контакт с вас при други събития, които са свързани с Вашата месторабота, професия или интерес.

Вие имате право по всяко време да оттеглите това ваше съгласие, както и да актуализирате, или промените предоставените от вас лични данни, когато те са неточни или непълни с оглед целите на обработката.

Вие имате право по всяко време да изискате информация и достъп до обработваните ваши лични данни, да поискате коригиране или изтриване на личните ви данни или ограничаване на обработването им, да направите възражение срещу обработването им. За повече информация по какъв начин можете да упражните правата си, може да се свържете с нас на имейл: office@newevent.bg.

Ако считате, че вашите права във връзка със защитата на лични данни са нарушени, имате право право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, ако сте загрижени за начина, по който сме обработили вашите лични данни. Моля, посетете уебсайта на КЗЛД за повече подробности: https://www.cpdp.bg/ 

Политика за използване на бисквитки

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките (от английски „cookies“) са малки файлове с данни относно действията на потребителите и техните предпочитания спрямо даден уеб сайт. Те се запазват на дигиталното устройство, от което потребителят достъпва уеб сайта с цел да улеснят по-нататъшното му използване или повторно посещение, да следят за възникването на нередности и да създадат основа за подобряването на уеб сайта или отделни негови компоненти.

Какви видове бисквитки използва сайтът на Ню Ивент?
Уеб сайтът на Ню Ивент използва бисквитки, за да осигури на своите потребители безпроблемно, удобно и ефективно използване.

Необходими бисквитки
Тези бисквитки са необходими, за да може уебсайтът ни да изпълнява своите функции. Максималният период, за който се пазят данните е до края на сесията в посочения сайт.

Аналитични бисквитки
Аналитичните бисквитки ни позволяват да подобрим нашия уебсайт, събирайки и докладвайки информация за използването им. Те ни позволяват да предлагаме допълнителни възможности за използване на този уеб сайт. Тези „бисквитки“ ни позволяват да управляваме определени функции на сайта. Те съдържат техническа, не идентифицираща информация за устройството за достъп, което използвате (вид и версия на браузъра, операционна система, размери на дисплея, резолюция на дисплея, поддържани технологии и т.н.). Тази информация ни позволява да показваме качествено и адаптивно съдържание. Информацията, получена от тези бисквитки, не се споделя с трети страни.

Управление на бисквитки
Ню Ивент ЕООД е задължено да изисква Вашето съгласие за всички видове „бисквитки“, които се използва, с изключение на тези, които са „необходими“. Много уеб браузъри ви позволяват да управлявате предпочитанията си. Можете да настроите браузъра си да отказва „бисквитки“ или да изтрива определени „бисквитки“. Възможно е да можете да управлявате други технологии по същия начин, по който управлявате бисквитки, като използвате настройките на браузъра си. Моля, имайте предвид, че ако решите да блокирате „бисквитките“, това може да попречат на правилната работа на уебсайта ни.

 

Copyright © 2021. All Rights Reserved