• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Предстоящи събития

Приемаме всички предстоящи събития като лични проекти и се раздаваме максимално. От семинари до партита – организираме за вас събития от всякакъв вид.

Почти всички наши предстоящи събития са по препоръка на доволни клиенти или в продължение на изминалите, които сме организирали като ивент агенция. А всички наши предишни мероприятия са най-добрата реклама, която можем да имаме. Независимо дали става въпрос за срещи от най-високо бизнес ниво, каквито правим за Bridgestone, тиймбилдинг, който да разчупи IT специалисти, конгрес на Българското дружество по офталмология или съкровен личен повод, който трябва да е перфектно организиран до последния детайл.

NEW EVENT е агенция, чиито контакти е добре да са под ръка, когато имате предстоящи събития в София или всяко друго място в България.

Освен че поемаме целия спектър от ивенти, ние обмисляме всички наши предстоящи събития в дълбочина. Започваме със стратегически анализ за концепцията на събитието, продължаваме с подбор на най-добрата локация, дата, вземаме предвид възможностите за настаняване и стигаме до детайли като осветление и протоколни дейности. Едно мероприятие може да впечатли, убеди и вдъхнови. Затова е нужно интелигентно изградено ноу-хау, което да се обогатява с всеки следващ, успешно осъществен проект, още когато той е в графата за предстоящи събития. И, разбира се, маркетинг – за него отделяме не по-малко време, колкото и за организацията на нашите предстоящи събития в София или в страната.

Ключовата съставка от успешния микс на NEW EVENT, който гарантира още и още предстоящи събития, е екипът. Разполагаме с организатори, които са били в основата на реализирани мечти под формата на конференции, семинари, срещи на високо равнище, симпозиуми и др. Ние сме хора, за които работата по предстоящи събития не започва в 09:00 и не свършва в 18:00ч. Ние сме висококвалифицирани специалисти, които в същото време остават отдадени ентусиасти и визионери, за които всички предстоящи събития са лични проекти, изискващи пълно себераздаване.

Разгледайте нашето портфолио. Потърсете ни при предстоящи събития в София или други градове в страната.

Академия по молекулярна патология и персонализирана медицина „Мозъчни тумори“
09/06/2023
Български Алианс за Прецизирана и Персонализирана Медицина /БАППМ/ И МУ Плевен
Научна конференция "Електрохимични системи за чиста и устойчива енергия"
29/05/2023
Институт по електрохимия и енергийни системи „Академик Евгени Будевски“ – БАН
Трета Конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда
21/04/2023
Българско дружество по образна диагностика на гърда
Семинар на тема „Фотоволтаично преобразуване на слънчевата енергия“
28/03/2023
Институт по електрохимия и енергийни системи „Академик Евгени Будевски“ – БАН

Copyright © 2023. All Rights Reserved