• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

СЪБИТИЯ С НАГРАДИ

И ПОБЕДИТЕЛЯТ Е...

Колкото и нескромно да прозвучи, смятаме да посочим самите себе си за най-добрите организатори на церемонии с обявяване на номинации и раздаване на награди. И то не толкова, защото изпъкваме с някакви уникални умения или опит, а защото съчетаваме богат набор от знания в занаята и стремежа да изслушваме клиента.

Екипът на Ню Ивент ще вземе присърце вашата идея и от нея ще съгради концепция, чиито резултати ще надвишат вашите очаквания!

За нас най-голямото признание за добре свършената работа е крайният резултат и удовлетворението от страна на клиента!

Нашата награда за добре свършената ни работа винаги е вашето одобрение.

Услугата организиране на гала вечер с връчване на награди е уникална по рода си с това, че заимства концепцията на големи светски събития като Оскарите, например, но може да бъде насочена и към частни лица и организации. Имате пълната свобода на избор при селекцията на програмата, категориите награди, оригиналния начин и хронологията на награждаването. А в случай, че ви липсват идеи за цялостната концепция или за отделни фрагменти от събитието, ние ще ви дадем нужните насоки и ще ви предложим варианти за перфектна визия и незабравимо изкарване.

Задайте ни критериите, задължителните елементи и сценария за вашата церемония с награди и ние ще ви внесем онази нотка стил, подреденост и уют във вашето фирмено или частно събитие. Ако нямате такива – ние ще ви помогнем. В същия дух работим и за организиране на годишнини и честване на старта на фирми или новообразувани компании, както и тържествено рязане на ленти за откриване на завършени проекти.

Станете главен герой в най-шеметната Гала с награди. Ние, от Ню Ивент, ще спомогнем за реализацията на вашата идея. Доверите ни се. Свържете се с за повече детайли още днес!

Copyright © 2022. All Rights Reserved