• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Услуги

ЗА ВАШЕТО ПЕРФЕКТНО СЪБИТИЕ

NEW EVENT е многопрофилна агенция - организатор на събития, специализирана в предоставянето на професионални бизнес услуги за национални и международни мероприятия. Тук ще откриете компетентни ивент мениджъри,  които ще поемат управлението на всички процеси по създаване и реализиране на събитие според вашите очаквания.
Благодарение на дългогодишния опит, креативността и индивидуалния подход,  екипът изгражда устойчиви и дълготрайни отношения със своите клиенти. С правилните ресурси и умения, организацията на вашето корпоративно или лично събитие ще бъде безупречна, а гостите и партньорите ви дълго ще говорят него.
В ролята на организатор на събития, агенцията управлява портфолио от услуги за реализиране на ивенти от различен вид и мащаб, в това число: :
•    Научни: конференции, семинари, конгреси и работни срещи;
•    Специални: представяне на нови продукти или брандове, кетъринг услуги за личен повод и тематично събитие;
•    Корпоративни мероприятия, тийм билдинг и фирмени партита;
•    Нетуъркинг, експо и други по-нестандартни, за които може да попитате някой от нашите професионалисти.

Иновативна концепция за мероприятия

За да се получи едно наистина успешно и ползотворно събитие, екипът на NEW EVENT има своя утвърдена стратегия за работния процес, която е изпитана във времето. Цялостният облик на вашия проект ще придобие завършен вид след няколко задължителни фази на оценка от наш организатор на събития:

Най-важната съставка

Професионализмът – той е отличителна черта на всички членове на екипа. Творческото въображение и креативност са техен втори език, а сериозният труд – ежедневие.
Колективният дух е това, което ни прави най-добри – мениджърите в New Event предават готова концепция на останалите работещи звена, за да координират всички етапи на разработването на събитие.Често се променят предварително одобрените елементи от дадено събитие, което добавя динамика и изисква професионален подход и своевременна реакция.
Предизвикателствата пред един организатор на събития са много, но ние ги преодоляваме с лекота. В агенцията работят креативни, всеотдайни и също толкова динамични специалисти, обединени от една обща мисия – да създадат вашето мечтано събитие, затвърждавайки имиджа си на една от най-добрите фирми за организиране на събития.

Свържете се с нас за повече информация и специално изготвена оферта от професионален организатор на събития на имейл office@newevent.bg или на +359 889 94 94 82.

КАКВО E НАШЕТО ПОРТФОЛИО?

Copyright © 2022. All Rights Reserved