• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

ФИРМЕНО ПАРТИ

След като е тайна, може би не трябва да ви я разкриваме, но пътят към отличното фирмено парти е постлан с професионализъм – вашият и нашият. За да направим едно страхотно корпоративно парти ще планираме заедно всички детайли, преди да пристъпим към работа и осъществяването му. 

Най-често годишнината на една фирма е повод за организиране на фирмено парти, на което се събират всички нейни служители. Тъй като ние знаем колко е трудоемко това, ще ви асистираме от началото до края, за да създадем запомнящо се фирмено парти. 

За целта можете да се консултирате с нашите професионални ивент мениджъри за корпоративно парти, които организират още:

•    научни и специални събития;
•    тийм билдинг мероприятия;
•    експо изложения;

Пълен списък на услугите можете да намерите тук.

Защо да изберете нас за организиране на  фирмено парти?

Изборът на параметри за корпоративно парти  е първата и може би най-трудна задача. Тя включва избор на мащаб, брой на поканените, програма на събитието и кетъринг. На ваше разположение са специалисти по организиране на фирмено парти с богат опит, които ще ви дадат специални съвети и насоки. За конкретни запитвания може да ни откриете на посочените контакти или на office@newevent.bg

За да превърнем изживяването в нещо прекрасно, за вас и вашите гости, ние ще обсъдим предварително изискванията и очакванията ви за корпоративно парти. Създавайки едно успешно фирмено парти, ние ще ви помогнем да съберете екипа си, който ще бъде сплотен, по-креативен и по-мотивиран. Когато хората от един колектив имат добри отношения извън работа, това ги прави по-продуктивни и полезни на работното място. Това са и основните цели, които си поставят нашите клиенти при организирането на фирмено парти.

Ние сме доказателство за екип от различни и креативни личности, които работят за обща кауза и се допълват взаимно, като също оценяваме полезността на едно корпоративно парти за всички присъстващи.

Ще ви помогнем да превърнете и вашия екип в такъв – достатъчно е да ни обясните каква е вашата представа за фирмено парти и ние ще ви предложим индивидуална концепция за събитие, съобразена с изискванията ви.

Освен за стиловото и музикално оформление на вашето фирмено парти, ще се погрижим и за безкомпромисно обслужване и професионализъм във всеки момент. За организирането на нетуъркинг, други корпоративни събития или корпоративно парти не се колебайте и изберете най-добрия партньор.

NEW EVENT – Мечтите стават реалност
 

Copyright © 2022. All Rights Reserved