• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Събитието започва след:

Първа конференция на Българската асоциация на помощник - фармацевтите

Дълги години, упражнявайки регулирана професия, помощник-фармацевтите нямаха национална представителност, каквато се полага на регулирана професия. Никой не ни знаеше къде сме, колко сме, с какви квалификации сме. Нямахме възможност за следдипломно обучение – нещо изключително важно, особено за упражняващите регулирана професия. Само диплома не е достатъчна – тя е едно начало, а трябва да се надграждат знания.

Всичко това наложи да се борим за съсловна организация, чрез която да имаме национална представителност. Също така ще имаме единен електронен регистър и национална представителност и тогава, когато се случват законодателни промени, няма да чуваме по телевизията кой какво „крои” за нас, а ще участваме в експертните съвети, ще имаме представител във Висшия съвет по фармация (консултативен орган към МЗ), където ще даваме предложения и ще участваме в дискусии. Това постигнахме на 6 юни 2019г., когато Министърът на здравеопазването свика първия Учредителен конгрес и ние вече сме Съсловна организация с 28 регионални колегии, с Етичен кодекс, който трябва да спазваме.

По този начин ще се избегнат нерегламентирани практики, ще имаме Наредба за професионалните дейности, а и колегите ще се включат в следдипломно обучение. Всички стандарти, които важат за регулираните професии, ще бъдат приложени и за нас. По груба статистика сме около 5000 човека. В момента се финализира процесът на съставяне на национален регистър, който ще се подаде към МЗ. Вече имаме изградени структури в 28 региона.

Искам да се обърна към колегите помощник-фармацевти, които разглеждат членството си в съсловната организация и свеждат това до плащането на един членски внос. Това е изключително повърхностно! Не случайно сме регулирана професия. Това е професия, която има особено значение за здравето на хората. И упражняването на регулирана професия се подчинява на строги изисквания и регламенти, на Етичен кодекс и на поддържане на квалификацията чрез включване в следдипломно обучение. Те трябва да са горди, че са избрали тази професия. И да са удовлетворени, че организирани на национално ниво в Съсловна организация, с национална представителност, бихме могли да постигнем подобаващ статут на съсловието. БАПФ се грижи точно за това!

Предстои ни и отбелязване на 6 юни Годишнина на съсловната ни организация, когато ще се проведе и Първата конференция на БАПФ.

Очакваме Ви!

Г-жа Лиляна Петрова - Председател на Българската асоциация на помощник-фармацевтите (БАПФ)

Стрийминг излъчване ще бъде достъпно по време на Конференцията.

Първата конференция на Българската асоциация на помощник-фармацевтите, под мотото: "Съсловната организация - гарант за качествена фармацевтична грижа" ще се проведе в хибриден формат на 5-6 юни 2021 г., в Парк-хотел Москва, спазвайки всички противоепидемични мерки.

ВИДОВЕ РЕГИСТРАЦИОННИ ТАКСИ:

Членове на БАПФ:
Ранна такса - 10 лв.
Късна такса - 20 лв.
Такса на място - 30 лв.
Онлайн участие - 10 лв.

Студенти в МК по специалност "помощник-фармацевт"
Ранна такса - 0 лв.
Късна такса - 0 лв.
Такса на място - 10 лв.
Онлайн участие - 0 лв.

Регистрационната такса включва:
Достъп до пленарни сесии, фирмени презентации
Делегатски материали, сертификат за участие
1 бр. работен обяд
2 бр. кафе-паузи

Онлайн регистрационна такса включва:
Достъп до научната програмата през онлайн платформа
Делегатски материали, сертификат за участие

Важни дати и срокове:
Срок за плащане на ранна такса  – до 30 април 2021 г.
Срок за плащане на късна такса / онлайн участие  – до 31 май 2021 г.

Първата конференция на Българската асоциация на помощник-фармацевтите, под мотото: "Съсловната организация - гарант за качествена фармацевтична грижа" ще се проведе в хибриден формат на 5-6 юни 2021 г., в Парк-хотел Москва, спазвайки всички противоепидемични мерки.

За повече информация за фирмено участие, можете да се обръщате към:
Мариана Недева
Моб. телефон: 0887 861 840
Тел: 02 494 94 84; Факс: 02/494 94 89
Е-mail: m.nedeva@newevent.bg

ЗАЯВКА, ПОТВЪРЖДЕНИЕ, ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИИ:

Минималната площ, която може да бъде наета за дните на изложбата е 4 кв.м.

Заявки за участие се приемат в писмена форма, като допълнително се уточняват всички детайли и условия на участието.

Избор на конкретен щанд може да бъде направен след заплащане на избрания пакет, по ред на изпратените заявки от фирмите спонсори.

Всички заявени резервации са валидни 5 работни дни, в който период следва да постъпи заплащане. При неспазване на това условие, резервацията се анулира без предупреждение от страна на организатора.

Краен срок за изпращане на формата за участие – 30 Април 2021 г.

Краен срок за промени и анулации, в писмен вид – 15 Май 2021 г.

Заплащането на всички заявени услуги (фирмено участие, хотелско настаняване, други) се осъществява преди протичане на събитието.

По време на събитието ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки.

Детайли за събитието
  • КлиентБългарска асоциация на помощник-фармацевтите
  • Дата 05/06/2021 - 06/06/2021
  • МястоПарк хотел Москва, СофияCopyright © 2021. All Rights Reserved