• Тел.: +359 2 494 94 84
  • Факс:: +359 2 494 94 89

Събитието започва след:

Втора Конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда

Финалната програма на Втора конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда е вече готова и можете да я разгледате ТУК.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

От името на Организационния и Научния комитет имам удоволствието да Ви поканя на предстоящата Втора конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда, организирана съвместно с Българската Асоциация по Радиология (БАР), която ще се проведе на 30–31 октомври 2020 г. в София. Очакваме аудитория от над 150 специалисти в областта на образната диагностика на гърдата и онкологията.

ОСНОВНИ АКЦЕНТИ НА СЪБИТИЕТО:
◆ мамография;
◆ ултразвуковата диагностика;
◆ приложението на магнитно-резонансната томография при ранното диагностициране на рака на гърдата.

Очакваме Ви и вярваме, че и Втората конференция на българското дружество по образна диагностика на гърда ще представи богата теоритична и практическа програма, както и интересни казуси, с които колегите мамолози са се сблъскали в тяхната професионална практика.

С уважение,
Д-р Иво Гергов
Председател на БДОДГ

Детайли за събитието
  • КлиентБългарско дружество по образна диагностика на гърда
  • Дата 30/10/2020
  • Мястохотел Рамада, СофияCopyright © 2020. All Rights Reserved